Din Focşani

cade tot ?

Mergand spre Gradinita nr. 10 din Focsani pentru a-mi duce fetita la cursuri ma deplasam pe trotuarele nou amenajate de catre autoritatile locale. Daca tot am ajuns la trotuare, profit si le transmit autoritatilor ca sunt bunicele. Asa cum spuneam in timp ce-mi insoteam copilul , obligat de ploaia care-mi intra in ochi am mers cu ochii in pamant si am vazut in dreptul unui bloc mai multe zone in care cazuse tencuiala. Cum locul de aterizare a tencuielii era la nici 15 cm de trotuarul folosit de toti copiii pentru a se indrepta spre scoala/ gradinita, mi-am ridicat privirea si am pentru a stabili de unde este cazuta tencuiala. Am stabilit ca pana la sol tencuiala a avut de ~parcurs~ 4 etaje de bloc si astfel nu ma mai mir ca se sfaramase la impactul cu solul.

Eu nu sunt vreun matematician iscusit sa aflu cam care ar fi forta de impact a unei bucati de tencuiala de 500 de grame cazuta de la etajul 4, dar sunt sigur ca nu ar fi prea comod pentru un trecator cu atat mai mult cu cat acesta ar putea fi minor !

O sa trimit o sesizare si pe adresa de e-mail a Primariei Focsani, dar sunt sigur ca nu voi primi niciun raspuns asa cum mi s-a mai intamplat !