Altele

BLUE vine la București !

[youtube=http://youtu.be/vxubzMvV4jc]

Blogalinitiative și blogării înscriși pe această platformă, printre care mă număr și eu, au misiunea plăcuta de a mediatiza concertul trupei R&B din Marea Britanie BLUE. Nu este nicio noutate în alegerea acestui mod de promovare mai ales ca formația are și pagină oficială. Spectacolul  urmăreste promovarea celui mai recent album ROULETTE și va avea loc pe 18 iulie de la ora 20:00, la Sala Palatului  din București și prezența tuturor fanilor și doritorilor este posibilă întrucât încă se mai găsesc bilete de vânzare la magazinele specializate: myticket.ro, bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro.

Pentru cei care nu știu detalii despre această formație și despre oamenii renumiți în peisajul muzicii internaționale care îi îndruma avem pregătite și câteva informatii dintr-un comunicat de presă.

Eu nu le pot reproduce în scris deoarece le am mereu în memorie pentru că am urmărit cu plăcere exprimarea artistică și etapele prin care a trecut această formație de la înființare din 2001. Din toate piesele trupei am decis, deși îmi este foarte greu, să aleg una pe care să o declar câștigătoare a inimii mele și rezultatul este GUILTY  , iar motivația o găsiți în versurile pe care vi le ofer :

[youtube=http://youtu.be/-aE4VyAjRP4]

Îmi doresc foarte mult să ajung la acest concert împreună cu soția mai ales că este chiar în perioada mea de concediu și mai ales pentru că nu am mai fost la concerte în București, iar acest concert sigur are conținutul muzical care ne va da o stare de bine. Recunosc faptul că nu am cumpărat încă albumul, dar îi cunosc conținutul și mai mult ca sigur o să-l achiziționez după concert indiferent dacă voi fi acolo sau nu.

Să ne vedem acolo, zic eu !