Din Focşani

Blogosfera Vrancea are 4 ani !

Duminica 16.03.2014, a fost planificata o intalnire a persoanelor care detin blog in judetul Vrancea si care se considera parte a comunitatii bloggerilor vranceni. Poate ca a fost organizata prea din scurt, poate ca nu a beneficiat de o promovare pe masura sau poate ca s-a suprapus peste planurile ce nu puteau fi modificate de catre unii dintre colegi, dar cu toate ca ne-am gasit doar o mana- 5,  bloggeri eu m-am simtit bine. Au fost prezente persoane dragi mie, asa cum dragi imi sunt si cei care nu au putut sa vina si ne-au salutat initiativa prin intermediul multelor canale de socializare, iar mie chiar mi-a placut intalnirea. Am discutat diverse lucruri, de la chestii personale la modul de administrare a blogurilor si chiar pot spune ca a domnit voia buna. Singurul meu regret este acela ca a trebuit sa plec primul 😀 ! Iata-ne uniti si frumosi :

blog2

Pentru toti cei care nu au putut sa ajunga din diferite motive pot sa va spun noi, cei prezenti ne-am propus sa ne vedem mai des anul acesta si sa refacem spiritul curat si liber care ne-a remarcat in anii trecuti prin implicare in diferite actiuni motiv pentru care vor avea ocazia sa se alature noua.

Sper totusi sa intelegem cat mai multi forta unui grup si posibilitatea marita de a avea actiuni bune si chiar umanitare. Blogosfera Vrancea nu suntem doar noi cei prezenti la intalnire, ea este comunitatea noastra a tuturor bloggerilor din Vrancea si fiecare trebuie sa stim ce ne dorim pentru grup.  Putem pune in miscare blogosfera, putem sa ne ajutam reciproc in proiecte chiar si numai prin promovare si putem urma exemplul altor comunitati blogosferice care au luat fiinta ulterior ulterior comunitatii noastre, dar care au avut doar o dezvoltare pozitiva.

Eu va multumesc tuturor pentru ca scrieti, intru cat de des pot pe blogurile dvs. si va doresc sa aveti idei de proiecte si sa ma atrageti pentru indeplinirea lor.

Pe final doresc sa va prezint atitudinea pe care vreau sa o avem si cel mai bine transmite aceasta fotografie :

blog1 Despre intalnire au scris Alexandra, Tudor si urmeaza Dan Trofin si Dan Stefan! La multi ani bloggeri , la multi ani blogosfera !