Concurs

Bijoux – bijoux !

          Astăzi am avut o zi fără activități pentru că zilele trecute Iuliana a făcut curățenie, cozonaci, mâncare, cumpărături specifice și pentru azi nu a mai lăsat activități de întreprins exceptând consumarea bucatelor, lucru care mi-a adus satisfacții mari 😀 !

           Așadar am rămas cu ochii pironiți pe rând atât la televizor cât și în monitorul calculatorului până când am realizat că aș putea folosi mai bine timpul și am decis să caut un cadou pentru soție, ceva frumos și la preț accesibil și anume  bijuterii cu cristale Swarovski !
Fără să stau prea mult pe gânduri am deschis site-ul OnlineBijoux care  este al unui magazin online de bijuterii cu produse la îndemâna oricui și de o diversitate foarte mare, site de unde și anul trecut i-am cupărat soției o brățară de argint care i-a plăcut mult! Și de această dată am vizualizat categoria  bijuterii de argint, iar după mai multe vizualizări am ajuns la concluzia că e foarte greu să aleg ceva pentru că toate bijuteriile sunt frumoase ! Atenția mi-a fost atrasă de un set frumos format din cercei, lanț și pandantiv cu cristale swarovski albastre și albe pe fond albastru. Din descriere am aflat că setul este placat cu rodiu pentru a-i conferi aspectul de aur alb, rezistență mai mare la acțiuni fizice nedorite și are design italian. Dimensiunile cerceilor de 1,2 cm, a pandativului de 1,6 cm ( lanț de 45 cm ) transformă setul în picătura de culoare care de multe ori lipsește unei ținute și are puterea de a accentua seriozitatea femeii care poartă acest set. Discreția bijuteriei mărește frumusețea sa !

           Modalitățile de comandă și de plată oferite de acest site sunt , alături de frumoasele produse la prețuri convenabile, atuurile www.onlinebijoux.ro și cine nu mă crede este invitat să se convingă !