Altele

Bicicleală înainte de școală !

La Focșani, în Piața Unirii, astăzi de la orele 11 s-a dat startul unui concurs dedicat copiilor denumit foarte sugestiv ”BICICLEALĂ ÎNAINTE DE ȘCOALĂ” inițiat de JUST BIKERS Onești!

Astfel la start s-au format categorii diferite pe criteriul vârstei și pe cel al sexului, iar fiica mea deși are doar 4 ani și 3 luni a primit acceptul de a participa la categoria cu prezența cea mai numeroasă – 5 – 7 ani. Am fost foarte mândru când am văzut că e pregătită la linia de START  ( chiar lângă gard) :

DSC_0864

Tot concursul s-a desfășurat fără incidente, iar eu sunt mândru să vă spun că Daria , fiica mea , are potențial pe care mă voi ocupa să i-l pun în valoare.

Diplomă a primit pentru participare , dar a primit și tatăl ei , subsemnatul , pentru că a fost ” cel mai hărnicuț voluntar” !

DSC_0871

DSC_0872

E stabilit deja: nu vom rata niciun concurs pe viitor !

Pe final aduc meritate felicitări organizatorilor și sponsorilor Primaria Municipiului Focsani, Inspectoratului de Jandarmi Judetean Vrancea, Velopower, BGS Divizia de Securitate, Laris Productions, Copy Shop Laris Productions, Rix Coffee Lounge, Perla Vrancei, Carrefour Romania, Betty Ice si nu in ultimul rand partenerilor media Radio Dada si Vrancea Media. De asemenea magazinul de biciclete Biciclete Meli’s Bike Focsani au oferit premii si asistenta tehnică .