advertorial din intaplare adevarata!

Autodel.ro

Vine vara și odată cu ea cresc și dorințele oamenilor atât ca intensitate cât și din punctul de vedere al valorii lor patrimoniale. Bine, vorbesc în special de oamenii care au bani și doresc să-ți îndeplinească niște dorințe restante, nu de cei asemeni mie care se calculează la tot pasul cu ocazia cumpărăturilor curente pentru a se asigura că vor avea bani și în ziua ce precede ziua de salariu. Astfel că în timp ce verișoara mea recent întoarsă de la muncă dintr-o țară mai dezvoltată decât a noastră, o țară care știe să aprecieze mai bine munca oamenilor dorește să-și cumpere un autoturism nou, eu încerc să văd cât de mult s-a devalorizat autoturismul meu, un Renault Symbol, cu motorizare de 1400 – benzină, din anul 2007 și cu dotări minime.

Pentru a ne îndeplini dorințele amândoi, am accesat site-ul specializat în vânzarea de autoturisme noi și second hand, autodel.ro, un site care datorită multitudinii de anunțuri găzduite pot spune că este oglinda perfectă a valorii reale pentru mașinile second hand și că este gazda unora dintre cele mai atractive oferte din punct de vedere financiar pentru mașinile noi. Am găsit un autoturism cu aceleași caracteristici ca al meu la autoturisme de vanzare suceava și am constatat că în 3 ani Renault-ul meu a pierdut cam 2000 de euro ceea ce este foarte mult și menționez că nu am de gând să vând atât de ieftin o mașină pe care am întreținut-o în cele mai bune condiții. Totuși am lăsat un anunț, mai ales că e gratuit și am pus prețul cel mai mare raportat la prețurile altor autoturisme cu aceleași caracteristici, poate pică un om care să știe să aprecieze și să-mi respecte pretențiile 😀 ! Grabă nu este deoarece odată postat anunțul, echipa tehnică a site-ului se ocupă de promovarea lui și îi asigură vizibilitate, așa cum face cu fiecare anunț în parte.

Despre Diana, verișoara mea, pot să vă spun că a rămas încântată de oferta de autovehicule și urmează să se hotărască ce ”roți” își va achiziționa!