Altele

August- luna pierderii de timp!

August sau GUSTAR ( luna în care se coc şi sunt gustate cele mai multe fructe) după cum e cunoscută în popor această lună, a venit . Dar nu a adus cu ea doar fructe coapte ci a readus pe meleagurile româneşti mulţi dintre românii noştri plecaţi la muncă în ţările străine cu preponderenţă Italia, Spania şi Anglia. Despre motivele care i-au dus la muncă în alte ţări, despre motivele pentru care mai stau acolo şi nu revin acasă s-au spus multe, însă eu am altă problemă.
Prezenţa acestor români îmi creează neplăceri pentru că zilnic prin aglomerarea traficului de această invazie de maşini cu nr. de IT. pierd 20-30 min. mai mult în trafic la care se mai adaugă timpul pierdut în căutarea de loc de parcare, nervii irosiţi în trafic încercând să-i eviţi pe stranieri când îţi taie calea. Pe de altă parte îi compătimesc şi pe ei că au trecut prin criză în ţările în care muncesc şi nu au mai venit cu aşa mulţi bani ca în anii trecuţi , fapt pe care l-am dedus din lipsa consumatorilor de la terase dar mai ales din cursul mare al ratei de schimb valută-leu.
Stranierii nu au găsit nepregătit să-i primească numai Focşaniul ci şi alte oraşe care se aglomerează prin sosirea lor şi vă spun eu că mult mai preţios este pentru ei timpul pierdut în trafic decât pentru mine.
De fapt ROMÂNIA a pierdut timp bătând pasul pe loc şi nu poate primi nici măcar în vizită în condiţii civilizate proprii cetăţeni.
Ruşine, guvernanţilor !!!!!!!!!