Altele

Ăsta-i Antonescu ?

Am răsfoit puţin paginile on-line ale ziarului Vranceamedia.ro şi am găsit acest articol. Cu precizarea că întreg articolul aparţine ziarului mai susmenţionat, că l-am publicat pentru popularizarea lui şi că am totală încredere în corectitudinea conţinutului acestuia , vi-l împărtăşesc :
Liderul Partidului National Liberal, Crin Antonescu, a declarat in urma cu doua zile ca jurnalistii s-au obisnuit sa vada politicieni care una spun si alta fac: “Imi pare rau daca ati fost invatati asa, insa nu o sa ma vedeti pe mine ca fac altceva decat am zis”, a spus Antonescu.

Din pacate pentru el, mergand pe linia minciunilor debitate atat de Mircea Geoana, cat si de Traian Basescu (ex. “Voi demisiona in cinci minute daca… ” – stiti replica, nu insist), Antonescu a facut si el o serie de declaratii care-l descalifica acum.
O simpla cautare pe internet si iata cateva din rezultate:

Antonescu: “Mircea Geoana si Traian Basescu sunt politicieni de doi lei. Geoana este un produs al laboratoarelor!” – declaratie facuta cand si-a lansat candidatii la alegerile parlamentare.

Antonescu : “Nu-l voi sprijini pe Mircea Geoana in turul doi, daca nu voi ajunge acolo. Singura miza pe care o vor avea alegerile prezidentiale din acest an este daca schimba ceva esential în tara aceasta sau nu. Or, cu domnul Geoana, ceva esential nu se poate schimba!” – declaratie data in luna mai 2009

Antonescu: “Ii recomand domnului Geoana sa se lase de politica. Prestatia dumnealui este mai jalnica decat cea a lui Boc si Basescu” – declaratie data in august 2009

Antonescu: “Mircea Geoana este responsabil, alaturi de Traian Basescu, de dezastrul economic al ultimelor noua luni” – declaratie data in octombrie 2009

Sunt doar cateva exemple, elocvente insa. Asadar, Antonescu a ajuns sa-l sustina pe cel despre care a zis ca este vinovat de dezastrul economic. Concluzia este simpla: toti politicienii mint din interes, un interes mai aproape de ei si de structurile care se afla in spatele lor, decat de romani! Acestia, din pacate, vor avea de ales iarasi, raul cel mai mic: Basescu sau Geoana! Cine va fi castigatorul? Ca pierzatori tot romanii vor fi, indiferent de rezultat!
La aceste exemple mai adaug şi dorinţa lui Antonescu exprimată prin SMS, trimis pe telefonul meu de a-l „bate ” pe Geoană în turul 1 al alegerilor.
http://omulvaly.wordpress.com/2009/11/22/ma-curteaza-crin-antonescu/