Din Focşani

Aș vrea lenjerie de pat 3D

Zilele acestea am avut plăcuta surpriză să descopăr niște imagini care mi-au atras imediat atenția. Erau niște fotografii postate de către un prieten din lista mea de pe facebook și erau făcute la el în dormitor. Nu vă gândiți la prostii pentru că fotografiile nu conțineau nici măcar un om, ci doar patul matrimonial din dormitorul persoanei respective. Normal că paturi avem cu toții și nu impresionează un pat, dar eu am fost impresionat de lenjeria frumoasă de pe acel pat, lenjerie care de fapt era motivul de laudă pentru cel ce-și postase imaginile din dormitor. Nu mai văzusem așa lenjerie, desenele ei parcă erau natura însăși, puteam să pariez că e o operă de photo-shop întrucât lenjeria părea a fi o imagine a grădinii cu trandafiri suprapusă peste imaginea patului din dormitor. Mi-a fost rușine să-l întreb care-i adevărul și pentru că internetul ”m-a băgat în ceață”, tot el m-a scos și am aflat că era vorba de o nouă modă, văzusem o lenjerie 3D.

Nu știu dacă voi aveați cunoștiință de existența acestui tip de lenjerie și chiar m-ar interesa să aflu acest lucru așa că puteți lăsa atât părerile voastre prin comentarii cât și sfaturi în cazul în care aveți deja acest tip de lenjerie și o folosiți.

Pentru a mă lămuri am continuat căutările și am aflat că acest tip de lenjerie se comercializează prin magazine clasice ori magazine online și chiar am găsit un site care oferă foarte multe lămuriri în ceea ce privește acest produs. Este vorba de lenjeriipat3d.ro și acolo am aflat detalii despre achizitionare lenjerii pat,  specificul acestor lenjerii cât și prețurile de comercializare. De asemenea modelele prezentate sunt foarte frumoase și au capacitatea  de a mulțumi orice dorință a cumpărătorilor acestea având imprimate motive florale pentru persoane visătoare, animăluțe, păsări pentru a dezvolta imaginația celor mici și pentru a-i face să stea în pat atunci când trebuie, peisaje din diferite orașe sau chiar obiective turistice renumite și chiar mașini .

natura din casa ta

I-am prezentat soției foarte mândru această descoperire, dar ea știa deja și mi-a spus că de Crăciun chiar intenționează să achiziționeze pentru fetița noastră o astfel de lenjerie.

Revin cu fotografii 😀 …