Concurs

Aparatul minunat !

         Multumită competiției Super-blog.eu am aflat și eu despre cel mai modern aparat, cel mai nou si eficient epilator cu tehnologie aflat pe piață și pe care vi-l prezint cu plăcere în fotografia de la începutul articolului, precizându-vă că l-am găsit la un Magazin online. Nu a fost greu de găsit deoarece am accesat, ca orice cumpărător cumpătat, secțiunea reduceri deși nu urmăream acest tip de produs, ci vroiam să văd reducerile și ofertele în general, eu fiind în căutarea unui produs de îngrijire pentru bărbați. Curiozitatea  mi-a fost stârnită  de numele pompos al aparatului și nu am putut rezistat tentației!  Am deschis pagina produsului de epilare definitivă şi astfel am aflat că aparatul foloseşte energia optică la oprirea creşterii firului de păr. Culoarea cât mai închisă a firului de păr absoarbe această energie luminoasă transformând-o în căldură de o intensitate foarte ridicată, iar senzaţia este de uşoară căldură.

            Imediat mi-a zburat gândul la soţia mea şi deja o vedeam aruncând vechiul epilator şi desfătându-se cu acest epilator special testat şi aprobat de către dermatologi şi chirurgi plasticieni !

                Deşi nu este czul în familia mea, pentru alte familii acest aparat poate aduce un dublu avantaj întrucât deserveşte corpul uman indiferent de sex !

                Aceasta postare este raspuns la provocarea lansată de Spring SuperBlog 2013!