Altele

Ambasador ZorileStore.ro !

         Campania lansată pe Blogalinițiative face parte din strategia magazinului on-line ZorileStore.ro de a veni înaintea clienților cu scopul de a-i convinge de calitatea produselor comercializate. Pentru realizarea acestui scop, ZorileStore.ro oferă bloggerilor posibilitatea de a alege de pe site-ul magazinului din secțiunea ”Curățenia de primăvară” orice produs pe care și-l dorește și să scrie despre acest lucru într-un articol pe blog prin care să-și manifeste dorința de a deveni ambasador ZorileStore.ro.  Produsul dorit va fi livrat pe cheltuiala sponsorului, iar bloggerul va trebui să compună o recenzie cu privire la modul în care produsul ales se comportă sub aspectul comodității, frumuseții, rezistenței etc.

         Pe data de 26 aprilie 2013 va fi anunțat ”Ambasadorul ZorileStore.ro”, titlu care aduce multe avantaje dintre care menționez 3 :
– 01.05 -31.05.2013 „Bloggerul ambasador” va primi cazare gratuită un week-end în Vama Veche (cazare + 2 mese asigurate/zi).
– 01.06.2013 – 30.06.2013 ”Bloggerul ambasador” va testa un produs de pesite, la alegere, produs ce trebuie sa aib valoarea maximă de 300 de lei, produsul rămânând bloggerului ambasador.
– 01.07.2013 – 31.07.2013 ”Bloggerul ambasador” va fi invitat de ZorileStore.ro la Regatta Beneteau – cursa cu veliere (ambarcațiuni cu pânză). Bloggerul ambasador va primi o zi cazare si masa asigurata in Mangalia, jud. Constanta.
Pentru alte detalii cu privire la binefacerile acestui titlu de ambasador vă invit să consultați Regulamentul campaniei și dacă aveți blog eligibil condițiilor fiți ambasador !
Eu mi-aș dori mult să fiu desemnat ambasador ZorileStore.ro , dar chiar de nu voi câștiga competiția voi fi mulțumit cu perechea de Pantofi de alergat Puma pentru bărbați Complete Concinnity III pe care am ales-o pentru a o testa și recenza.