Concurs

Am si eu smartphone , Samsung Galaxy S III !

          Zilele acestea , analizand situatia financiara actualizata dupa cheltuielile ocazionate de sarbatorile de iarna am decis sa ajung „pe zero” cu banii , dar sa-mi cumpar un telefon de ultima generatie. Prin urmare la iesirea din magazin eram in posesia unui minunat Samsung I9300 Galaxy S III ! O zi intreaga nu am facut altceva decat sa invat functiile si sa ma bucur de telefon. Euforia nu mi-a trecut si am decis sa achizitionez cateva accesorii necesare. Cel mai mare magazin din Romania de accesorii smartphone-uri si tablete stiu si eu ca este BrandGSM fapt pentru care am accesat pagina dorita si am dat intai cautare pentru husa Samsung Galaxy S3 . Mi-a fost greu sa aleg intre brandurile comercializate de BrandGSM deoarece sunt toate cu renume si experienta in fabricarea accesoriilor . Totusi atentia mi-a fost atrasa de produsele a trei branduri si anume Odoyo ( cunoscut brand american care are produsele de baza protectiile fashion), Incipio ( designer si producator care ofera carcase din materiale rezistente pentru siguranta smartphone-urilor ) si Swiss Charger ( producator elvetian de accesorii pentru smartphone-uri care a dezvoltat partea de incarcare, alimentare, baterii externe-carcase cu incarcare ) .
M-am decis sa protejez telefonul  de zgarieturi  si praf intrucat nu as vrea ca din neatentie sa-i prococ daune , cu acest toc pe care l-am si comandat deja, dar atentia mi-a fost atrasa de carcasele superbe de la Incipio.
Incantat de varietatea accesoriilor si de utilitatea lor, deja mi-am propus sa achizitionez, luna viitoare, o carcasa speciala , pe care o voi folosi in zilele in care sotia mea va dori sa foloseasca si ea telefonul insa prioritar este sa-mi achizitionez casca bluetooth pentru a nu risca sa fiu sanctionat in trafic de catre politistii de la circulatie !
Pana luna viitoare astept sa vad poate voi castiga accesorii oferite de catre Blog awards in campania aceasta !