blogalinitiative

Am rachete Artengo

Dupa cum  ati vazut deja, uneori postez advertoriale si va asigur ca niciodata nu am popstat un advertorial din sila, obligat sau cu gandul doar la eventualul castig material. Intotdeauna am incercat sa dau cat mai multe detalii folositoare astfel incat cel care va accesa advertorialul daca nu gaseste toate datele necesare, macar sa aiba link pe care accesandu-l sa acopere acest neajuns.

Dupa 60 de zile de participare am reusit cu mari emotii sa intru in posesia unui frumos set de rachete de la Artengo pe care inca de la inceput pusesem ochii, ba mai mult decat atat l-am aratat si fetelor mele care au fost chiar incantate.

Multumesc pe aceasta cale tuturor participantilor de la campaniile Blogalinitiative si le urez succes la castigarea campaniilor viitoare, multumesc echipei Blogalinitiative care au un proiect atat de frumos si benefic si le multumescc sponsorilor.

Daca sunt bloggari care ma  viziteaza, dar  nu sunt inscrisi in Blogalinitiative, îi indrum sa nu stea pe ganduri pentru ca participand la campanii vor avea doar de castigat daca nu premii, desi nu vor ”scapa„ nici de ele, macar prin interactiunea cu persoane care impart pasiunea scrisului!

DSC_0768