Altele

Am gasit un fotograf de nunta din Bucuresti!

                      Stateam asa lovit de caldurile sufocante ale acestor zile si desiram firul vietii pana cand am ajuns la momentul nuntii mele. Frumos moment! Am avut norocul de a ma casatori cu femeia dorita si de a face o alegere inspirata. Aceasta din urma afirmatie deriva din cei 7 ani de casnicie fructuoasa, lipsita de neintelegeri si imbogatita cu un minunat dar- Daria Elena DSC_0212 😀 !

                        Nunta a fost una modesta si s-a incadrat in limitele traiului nostru amplasat in partea superioara a clasei de jos a societatii, dar asta o vad abia acum, dupa ani si ani pentru ca atunci, in febra evenimentelor, pluteam si eu si sotia mea si nici nu stiam ca mai exista oameni pe pamant. De asemenea nu credeam sa existe oameni mai bogati ca noi, iar acest lucru noi il sustinem in continuare.

                              Dupa atatia ani sunt in masura sa fac unele recomandari cuplurilor care se afla in prag de nunta :

– sa nu va pese de mesenii care neintelegand emotia si bucuria sarbatorii pentru voi , vor incerca sa va atraga atentia asupra unor false nemultumiri pe care le au ei;

– nu va uitati la bani atunci cand vine vorba de inregistrarea foto sau video al celui mai important moment al vietii;

– distrati-va si faceti din noaptea nuntii noaptea celei mai fericite petreceri , o noapte pururea vie in memoria voastra;

                   Eu nu am realizat aceste lucruri importante si am facut economie chiar acolo unde nu trebuia, adica la activitatea de inregistrare a evenimentului si am ales un fotograf de nunta amator care a facut si filmarea  ( filmarea intreaga fiind tip poza de buletin- rareori aparand zona inferioara a picioarelor ) in loc sa angajez servicii de foto video nunta. Cu toate ca nu am posibilitatea sa-mi revad nunta intr-o filmare perfecta si nici in fotografii profesionale am reusit sa strang de la prietenii care mi-au fost alaturi mai multe fotografii si sa ma regasesc in unele ipostaze placute :

Copy of 100_1521Copy of 100_1523
Pentru cei din Bucuresti am o veste mare: Am aflat despre serviciile unui fotograf de nunta de pe un site cu informatii utile pentru cei care au nevoie de servicii foto video nunta. Acest site in colaborare cu cel de la Casa Anke au hotarat sa va ofere o petrecere a nuntii perfecta cu rochii de mireasa si servicii depline ale unui fotograf de nunta, repectiv foto-video nunta.

                   Joita Lucian este un fotograf cu experienta si stie sa imbrace sarbatoarea nuntii in hainele cele mai frumoase pentru a impresiona ochii privitorului de fotografii sau ai celui care vizualizeaza filmarea video chiar si peste 35 de ani! Calitatea fotografiilor efectuate de acesta este de necontestat si poate fi usor verificata de catre doritori accesand efotografnunta.ro – galerie foto.