Legea

Am fost la mare

                    Fara a mai putea face o eschiva macar, luni 01.07.2013 am urcat familia in micuta noastra masina si am plecat la Mamaia – cea cu apa multa unde aveam o rezervare la hotel pentru a petrece 5 zile pe litoralul romanesc. Hotelul Doina a fost fost destinatia si l-am ales deoarece avea avantajul de a fi foarte aproape de plaja, insa am plecat cu inima foarte stransa deoarece am citit review-uri de pe un site specializat – am fost acolo.ro– si erau numai lucruri negative evidentiate. Cu toate ca citesc review-uri eu fac o medie a lor si mai scad un pic ( rautatea nativa a oamenilor si ifosele ) pentru ca nu sunt fitos si abia atunci stabilesc daca m-as incadra sau nu. Se pare ca acest tip de gandire m-a ajutat si de aceasta data si am fost foarte multumit de conditiile gasite, curatenia din camera, dotarea si punctul forte apropierea de plaja. Ar fi fost necesar un balcon si pereti mai antifonati , dar astea sunt conditiile si m-au multumit raportat la pretul platit. Precizez ca fotografiile de prezentare de pe site-uri sunt cele reale, iar hotelul incepand cu acest an are in administrare propria plaja unde turistii cazati la hotel beneficieaza de sezlong la pret redus cu 50 %, iar eu dupa aceasta vacanta chiar imi dau seama ca un sezlong aduce mult mai mult confort.
P1090769P1090806

Vremea a fost cea pe care nu ma pot supara si totusi nu a fost cea mai rea pentru ca ne-a permis 3 zile de balaceala in razele soarelui si in apele marii. Am plecat vineri deoarece au fost nori inca de dimineata.

SFAT : Cand faceti programari- rezervari la hoteluri cautati sa luati legatura direct cu reprezentantii hotelului ( pe site-ul lor ) intrucat agentiile te mai incarca la pret cu minim 20 lei pe noapte de cazare!

Recomand cu incredere Hotel Doina – Mamaia !