Altele

Am fost la Gura Humorului ( Hotelul 2 )

Ajunși la Hotelul Best Western Hotel am fost plăcut surprinși să găsim o gazdă primitoare și o atmosferă plăcută. Hotelul de 4 * este inclus într-un program turistic internațional și are cel mai des musafiri din alte țări, grupuri de turiști veniți în zonă să descopere frumusețile zonei și să testeze renumita ospitalitate bucovineană. În același timp cu noi s-a mai cazat și un grup de 30-40 de francezi veniți cu autocarul.

Despre hotel pot să vă spun că merită cele 4 stele, este impunător, amplasat în centrul orașului și că mâna de gospodar se vede imediat prin curățenia exemplară și finisajele bune.

P1110194P1110206

Pentru sustinerea spuselor mele am și dovezi foto 😀

P1110237

HP1110233otelul are 130 de camere foarte frumoase în stil gotic sau rustic, iar angajații sunt sociabili și-și fac treaba conform obligatiilor lor. P1110711Restaurantul este și el primitor, cochet și te face să stai cât mai mult să-ți servești masa mai ales că am beneficiat de programul artistic dedicat oaspeților străini. Se mănâncă foarte bine, iar noi am fost cazati cu mic dejun și cină, mese servite in sistem de bufet suedez. Mâncarea a fost atât traditională cât și influențată de naționalitatea celor 3 grupuri de turiști străini : francezi, germani și spanioli.