Altele

Am descoperit bijuteriile de pe kolok.ro !

                Am mult timp liber, dar nu mă plâng şi nu mă vait deloc ! Îl folosesc aşa cum pot și evit cât de mult pot să mă uit la emisiunile TV.  De acest timp se bucură micuţa mea fetiţă , Daria, care are partea ei bine stabilită pentru activităţi recreative după care mă arunc în nemărginita lume a internetului și descopăr mereu site-uri frumoase ! Partea bună e că deseori caut site-uri cu bijuterii frumoase și ieftine pentru a-mi surprinde plăcut fetele, iar această căutare continuă mă pune în postura de a cunoaște oferta de bijuterii din metale prețioase sau doar suflate cu metale prețioase, precum și oferta  bijuteriilor cu pietre prețioase sau semiprețioase! Cu toate că știu oferta de pe piața magazinelor de bijuterii online am rămas plăcut surprins de site-ul www.kolok.ro  din start mi-a plăcut aspectul primitor al paginii, aspect care utilizează culori frumoase !

                 Site-ul oferă spre vânzare bijuterii din pietre semipretioase si argint, iar pietrele semipreţioase și preţioase sunt unicate prin coloristică, prin jocul lor de nuanţe și prin desenele structurale superbe. Bijuteriile pe care le putem achiziţiona din acest magazin sunt cumpărate direct de la producători, iar unele sunt produse în serie mică numai pentru a fi oferite spre vânzare de către acest magazin, altele fiind chiar unicate și comercializate sub marca proprie ”KoloKD”!

              M-au atras de la început bijuterii din chihlimbar și am început să văd mai multe modele până am ajuns la acest colier superb cu trei șiruri colorate din fotografia alăturată, colier care s-ar potrivi de minune la rochia de seară de culoare portocalie pe care tocmai și-a cumpărat-o soția mea.
Bijuterii din argint si pietre semipretioase după cum am spus, se mai găsesc, dar precizez că aceste modele găsite pe kolok.ro sunt modele nemaivăzute de mine și au puterea de a seduce orice privitor! În plus chiar nu știam că există atâtea pietre semiprețioase – minerale rare și că sunt atât de frumoase fiecare având propria gama de bijuterii în care se regăsește, fiecare având propria potrivire zodiacală și mai ales semnificații specifice , ceea ce conferă purtătorului caracteristicile mineralului respectiv. Eu,  de zodie capricorn fiind, cu toate că nu port bijuterii am fost curios să văd ce pietre semiprețioasă întră în rezonanță perfectă cu mine și am aflat că ametistul este comun tuturor zodiilor, calcedonie – recomandat zodiei mele ajută celor în vârstă, carneol simbolizează norocul, prosperitatea fiind benefic pielii, jadul este benefic pentru sistemul circulator și pentruinimă și se găsește în diferite culori iar norocul și bucuriile sunt aduse de bijuteriile care conțin onix– fiindcă e o piatră a siguranței și securității stimulând auto controlul și fiind benefică pentru dinți, ochi, piele măduvă, rinichi nervi etc !
Iată câteva modele deosebite de bijuterii :