blogalinitiative

Alaturi de Robert Cadar

Blogalinitiative a trimis la Triathlon Challange Mamaia un numar de 4 echipe compuse din bloggeri, alese prin tragere la sorti si in functie de clasarea finala una din echipe va primi un sfarsit de saptamana la Predeal in Casa Bunicii, fiecare blogger avand posibilitatea de a-si aduce insotitor. Eu nu am putut participa deoarece am un eveniment in familie chiar in perioada 6-8.09.2013 cand este planificat evenimentul, dar am bucuria sa constat ca in una din echipe se afla amicul meu Robert Cadar, cel care mi-a fost coleg la campania Danone si care a pus umarul la clasarea echipei noastre pe primul loc. Precizez ca bloggerii in echipele lor au stabilit modul in care vor participa la aceasta stafeta si fiecare s-a propus pentru proba potrivita alergare, inot sau ciclism.

Recunosc faptul ca printre participanti am mai multi cunoscuti, dar pentru ca nu pot sa-mi exprim sustinerea decat pentru o echipa am ales sa sustin echipa nr. 2 acolo unde Robert Cadar participa la proba de ciclism si sigur este pregatit sa-si invinga recordul personal pe cei 20 km sosea. Am vazut ca toata vara s-a „biciclit” parcurgand peste 600 de km, i-am urmarit si rapoartele zilnice pe Facebook si-mi pun mari sperante capacitatea lui de a scoate un timp extraordinar.

Smartatletic este sufletul  evenimentului oferind ciclistilor bicicletele necesare participarii la concurs.

Colegii lui Robert, Catalin Paval si Irimia Dragos Andrei vor duce stafeta la proba de inot respectiv alergare si au unele tangente sportive cu probele la care concureaza, fapt ce-mi da si mai multa incredere sa-i vad clasati pe primul loc dintre cele 4 echipe de bloggeri. asadar am ales o echipa de bloggeri sportivi :d !

Pe final tin sa va spun si despre provocarea Tri Treasure Hunt care ofera 3 premii frumoase celor care vor descoperi cele 100 de amprente cu Triathlon Challenge Mamaia din cele 6 localitati Bucuresti, Buftea, Corbeanca, Constanta , Mamaia, Mangalia si se vor fotografia cu amprenta.

Urez cu toata inima succes tuturor echipelor participante si tuturor participantilor indiferent de tipul de competitie ales sau de varsta si ma bucura faptul ca miscarea este promovata la un nivel atat de mare mai ales ca va fi o participare internationala.