Din Focşani

Acum toti au „parcare” !

Eu nu am de gand sa ridic in slavi lenea, dar trebuie sa spun ca unii pentru un efort destul de mic asteapta niste recompense mult prea mari!

Este vorba de persoanele care au deszapezit un locsor pe langa blocul de domiciliu sau in parcarea din zona sau chiar pe un spatiu verde pentru a-si parca autovehicolul. Mandri nevoie mare de isprava lor aproape toti la plecare lasa cate un semn blocand acel loc pana la revenirea lor cu o cutie de carton, un Pet de 5-10 litri cu apa, o ladita de ambalah sau chiar un carton pe care sunt scrise fel de fel de mesaje. Trecand peste faptul ca ei plecand la munca sau in vizita la prieteni obligatoriu ca vor folosi un loc deszapezit de alta persoana, revin si le spun ca deszapezirea unui loc de parcare nu transforma acel loc in proprietate privata. Prin urmare lopata e facuta sa fie folosita mereu si as vrea un cadru legal care sa sanctioneze persoanele care blocheaza la plecarea lor zona in care au avut masina.

2 locuri de parcare am deszapezit si as mai face-o daca nu as avea unde parca tocmai de teama ca lasand masina pe locul deszapezit de altul as putea gasi diferite avarii la masina.

Si toate astea sunt doar motive de cearta de ura si de suspiciune !