Concurs

Acum 7 ani nu știam !


În ultima perioadă împrietenirea cu internetul mă face să descopăr site-uri frumoase, bloguri ale unor oameni deosebiți și să aflu de acțiuni de voluntariat la care încerc să particip cu drag!

           Zilele acestea am poposit pe site-ul Cadouri Emma și am fost plăcut surprins de modul în care este organizat site-ul ușurând căutarea vizitatorilor prin accesul imediat pe categorii de bine definite de cadouri : cadouri pentru femei, pentru bărbați, pentru casă, pentru nuntă-botez precum și cadouri de clasă înaltă cristal-porțelan-argintărie fapt pentru care am început să răsfoiesc încântat fiind și de produsele oferite atât calitativ cât și din punctul de vedere al prețurilor. Când am ajuns la pagina cu Gravură unicat artistică plăcerea mea a fost cu atât mai intensă cu cât toate obiectele gravate aveau texte care mi se potriveau și le citeam cu drag. Deja în minte mi-au venit frumoasele clipe ale nunții mele și am început să regret că nu pot da timpul înapoi să-i fac soției mele, în noaptea nunții noastre, un cadou personalizat. Acum 7 ani nici internet nu aveam, nici habar de cadouri personalizate dar nu pot să nu-mi dau seama acum cât de frumos ar fi fost ca pe masa mirilor să troneze o sticlă de șampanie cu o dedicație specială pentru jumătatea mai sensibilă din cuplu, deoarece la Cadouri Emma există posibilitatea alegerii textului gravat, iar sticlei să-i fie ”asortate ” două pahare gravate cu numele nostru și data fericitului eveniment.

          Mânat de curiozitate am intrat și la secțiunea Cadouri barbati unde tot cu plăcere am descoperit multe cadouri frumoase numai bune să le comand acum și să trec peste faptul că la nuntă nu am avut un cadou personalizat . Pe această pagină privirile mi-au fost atrase de Servieta de piele numai bună de personalizat cu numele meu și al blogului. Personalizată cu o gravură manuală unicat și  luată la serviciu m-ar ajuta să crăp inimile unor colegi invidioși !

Prin urmare nu ezitați să intrați pe acest site atunci când doriți un cadou personalizat, iar pentru că pe mine m-a impresionat vă ofer un clip care arată măiestria gravării : [youtube=http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=bWKkFEss9dg#!]