Altele

Acoperis frumos si rezistent !

Anul acesta COILPROFIL implineste 10 ani de existante de cand actioneaza pe piata producatorilor de tigla metalica – Metigla, sisteme pluviale – Metidro si sisteme metalice – Metindu: tabla cutata, panouri sandwich, profile usoare, casete de fatada, casete structurale.

Pe mine ma intereseaza tigla metalica si am inteles din caracteristicile tehnice faptul ca produsul este conceput pentru a proteja casa in orice conditii climatice si are o cantitate minima de zinc garantata de 275g/mp si ca ca se ofera garantie 10 ani pentru un acoperis tigla metalica si se estimeaza o durata de viata de 50 de ani avand pierderi minime cu ocazia montajului.
Aceste aspecte recomanda produsele coilprofil iar eu sunt interesat sa/mi repar acoperisul blocului in care locuiesc mai ales ca am gasit o oferta pret calitate foarte convenabila, iar produsul beneficiaza de design modern si montaj usor. Intrucat exista linie de distributie la nivelul intregii tari, inclusiv in Focsani afacerea coilprofil are calitatea de a ajuta toate persoanele si recomand aceste produse .