Altele

A venit Black Friday la Miniprix !

                            Mai sunt 10 minute pana cand vine ziua de 29.11.2013 renumita sarbatoare a reducerilor intalnite in toate magazinele indiferent ca acestea comercializeaza produse alimentare, electronice, autoturisme, utilaje agricole sau articole de vestimentatie. Prin urmare va incarc lista de cumparaturi cu inca un magazin care merita toata atentia voastra deoarece are 13 ani de experienta si comercializeaza online haine si incaltaminte pentru dama, barbati si copii. Transportul produselor se face cu societati de curierat rapid,  comenzile cu o valoare mai mare de 100 lei beneficieaza de transport gratuit, iar plata se face online sau ramburs la livrarea coletului, dupa preferinta cumparatorului.

                       Magazinul online Miniprix, pentru ca despre el doresc sa va vorbesc are o oferta bogata de articole de vestimentatie si multumeste orice categorie de clienti. Si pentru ca e prima data cand vorbesc despre acest magazin trebuie sa stiti ca aici se serbeaza saptamana roz, PINK WEEK, oferte de nerefuzat. In plus aliniindu-se la cerintele pietii site-ul este accesibil de pe telefoanele mobile, iar Miniprix ne transmite urmatorul mesaj: “Descarca aplicatia Miniprix (pentru Android sau iOS) pentru a fi la curent cu super ofertele Miniprix!

                           Astfel in categoriia hainelor de toamna se regasesc articole pentru copii:

pulover adolescenti cu preturi de pornire de doar 17, 40  lei. picture-9acbfb3fa61b-235-227-1-85 Atat modelul cat si culorile materialului sunt atragatoare, iar calitatea materialului este superioara.

– o pereche de pantaloni aflati de asemenea la vanzare la preturipicture-8db8aa406498-235-227-1-85aflati de asemenea la vanzare la preturi mai mult decat accesibile incepand cu 5,40 lei sunt de asemenea atragatori si doriti de orice client.

                In ceea ce priveste hainele pentru oameni maturi, barbati sau femei constat ca se pastreaza tendinta preturilor mici. Eu personal m-am uitat mai atent la acest palton scurt cu fermoar de dama gasindu-l potrivit pentru un cadou.picture-7336d1a2912d-90-90-1-85               Nu puteam sa ratez ocazia acestei vizite pe site fara sa studiez oferta articolelor vestimentare de barbati. Astfel ca deschizand multiplele categorii de articole vestimentare am gasit exact ceea ce-mi lipseste, o pereche de blue-jeans. Eu la varsta mea cautand o pereche cu aspect mai serios chiar nu credeam ca voi gasi, asa ca dau o bila alba magazinului pentru diversitatea de modele.

picture-ee073dc64616-90-90-1-85

Prezenta postare apartine campaniei Black Friday de pe BlogAwards !