De râs

486.503.868 plus 1 !

[youtube=http://youtu.be/My2FRPA3Gf8]

Aproape 500 de milioane de vizualizari si sa nu mai socotim de cate ori acest videoclip a fost difuzat la televiziunile cu specific muzical si nu numai, unde a fost urmarit de miliarde de oameni ! Chiar si eu am vazut videoclipul de 3 ori si l-am ascultat fara sa ma uit de mult mai multe ori deoarece chiar imi place ritmul si intensitatea cantecului. Chiar si mesajul este unul emotionant, povestea fiind usor de asemanat cu multe povesti de dragoste.

Am si o pata neagra de evidentiat cu privire la acest videoclip Wrecking Ball – Miley Cyrus :

Chiar numeni nu a vazut cum saliva cantaretei formeaza o legatura indestructibila parca intre dintii din fata superiori si inferiori? Nimanui nu i s-a parut a fi un pic scarbos ca aceasta saliva sa tot stea in prim plan in timp ce cantareata indiferent ce note ataca nu reuseste sa rupa firul de saliva ce uneste dintii ? Da, are o saliva mai consistenta, dar in cazul acesta nu era mai bine sa nu se mai dea atatea prim planuri ale dintilor , sau legatura aceasta de saliva indestructibila reprezinta dragostea ? 😀

Cine nu a vazut pana acum acest aspect este invitat sa mai urmareasca o data videoclipul si sa se delecteze cu firul de scuipat 😀 !

Nu-mi pot da seama de ce aceasta scapare a producatorilor videoclipului in conditiile in care se investesc milioane de dolari si euro pentru mascarea unor defecte fizice pe care le-ar avea vedetele! Chiar era greu sa faca sa dispara un scuipat zabalos ?