De râs

BANC

           fac front comun cu capca1 :

            Un politist, proaspat absolvent al scolii de politie este repartizat in orasul Buzau , jud BZ, sa apere legea si sa vegheze la respectarea prevederilor acesteia. Locul de munca , ordine publica, se dovedeste a fi prea solicitant pentru poltistul limitat mintal astfel ca sefii , dupa 3 luni in care acesta nu a aplicat nici amenzi, nu a prins nici hoti desi mereu se dadeau spargeri in sectorul lui se decid sa-l mute la evidenta proceselor verbale dandu-i si alte activitati de birou. Dupa alte 3 luni toate evidentele erau incurcate , procese verbale ratacite, un dezastru, asa ca seful il cheama pe agent.

       – Domnule agent, esti un incurca-lume, nu esti bun sa practici meseria de politist, dar inainte de a te da afara iti mai acord o sansa. Vei fi mutat la circulatie si daca nu ai constatari nici acolo , afara din sistem !!!

                 Am pus-o , isi zise politisul in timp ce se indrepta spre postul de control trafic rutier, las ca-i belesc eu pe toti ! Iese politistul in sosea si opreste prima masina in care se afla un bucurestean care se ducea la Suceava la manastiri. Dupa ce ii cere soferului actele , ii inapoiaza buletinul, iar actele masinii le retine :

               – Masina se confisca !

               – De ce domnule, e masina mea !

                –  Se confisca!

               Dupa ce-i elibereaza dovada bucuresteanului se duce direct la sef.

              – Gata , sefu, m-am pus pe treaba ! La circulatie e locul meu, deja am confiscat o masina ( si ii inmaneaza sefului actele masinii de Bucuresti ) !

            – Bravo, mai, dar ce motiv ai avut ?

            – Sefu, circulatie cu numere de inmatriculare false !

            – Felicitari ! Dar cum de ti-ai dat seama ?

           – Pai ce , credeati ca sunt prost ??? Imediat am observat ca la numar de langa „B” , lipsea „Z” !  😀

 

       Altul :

          Stiti de ce a fost impuscat cainele lui Vantu la recenta perchezitie ?

          Nu s-a supus  somatiei politistului, nu a ridicat mainile sus !