blogalinitiative

VUNK – show

Vine, vine, vine, vineeeeeeeeee………………

Vine #așașishow in 3 octombrie,  la orele 19 :oo la Sala Polivalenta, iar Trupa VUNK, o trupa foarte indragita de romani pentru stilul muzical adoptat cu melodii vioaie si texte de bun simt, face inventarul dorintelor noastre muzicale pentru a ni  le satisface in concert.

Lista dorintelor se va completa pe Blogalinitiative , unde se vor acorda si 10 invitatii duble la concert, iar din cei 10 alesi un norocos va castiga si un CD, cu autograf + un tricou cu membrii trupei.

Este o ocazie numai buna pentru bloggerii iubitori ai acestei trupe sa raspunda prezent la acest concert fapt pentru care eu chiar va indrum sa va aratati atractia fata de trupa.

Personal indragesc muzica VUNK, imi place ritmul si textul melodiilor lor si nu mi-ar strica un pic de noroc pentru castigarea CD-ului VUNK.
Una dintre melodiile preferate este VREAU O TARA CA AFARA si-mi pare rau ca nu se intampla acest lucru 😀 . Melodia am ascultat-o la radio si instantaneu mi-a trezit amintiri din vacanta in Italia, pfffff……

http://youtu.be/JL2zswt3gbo
Cine nu si-ar dori civilizatie, curatenie, fericire si respect din partea autoritatilor statului si a alesilor poporului ?