Concurs

Vreau un CD – Byron!

              Blogalinitiative mi-a spus că în 16.03.2013, orele 20:00, Palatul Copiilor din București va fi gazda concertului de lansare a albumului „30 Seconds of Fame” (în limba engleză) sau “30 de secunde de faima” (in limba romana) al trupei Byron! De asemenea am aflat că acest concert va fi unrmat de alte concerte în mai multe oraşe ale ţării în cadrul unui turneu naţional al trupei, iar dacă doriţi să fiţi alături de Byron , oraşele privilegiate sunt :  Timisoara, 30 martie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor; Cluj-Napoca, 5 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor; Targu Mures, 6 aprilie, ora 20:00, Teatrul National; Iasi, 12 aprilie, ora 20:00, Casa de Cultura a Studentilor şi puteţi achiziţiona bilete de aici!

              Alături de sponsorii Aqua Carpatica şi Domeniile Sâmbureşti, trupa vă va oferi concerte de neuitat, iar eu pot primi un CD cu albumul în limba română al trupei pentru că am împărtăşit şi altora acest eveniment şi pentru că nu sunt din oraşele în care vor fi susţinute concertele trupei!

               Pentru mine sigur vor fi mai mult de 30 de secunde de faimă deoarece voi asculta CD-ul la volum maxim, iar vecinii mă vor invidia că ascult Byron !