Altele

Vreau sa intregesc echipa

De 4 ani sunt posesorul unei biciclete DHS -Adventure pe care o folosesc mereu cand e vreme buna atat pentru a ma deplasa la serciciu cat si pentru agrement la cate o plimbare. Am cumparat initial bicicleta pentru a-mi implini o dorinta restanta din copilarie, dar am constatat ca e chiar folositoare si ca ma atrage atat de mult incat anul acesta am facut pasul de a ma alatura unui grup al posesorilor de bicicleta si iubitorilor de pedalat.DSC_0594 Astfel am trecut la un alt nivel si anume acela al pedalatului in afara orasului parcurgand mai multi kilometri, prima mea iesire fiind destul de curajoasa- 48 de kilometri atat pe asfalt cat si pe drum forestier prin padurea de la manastirea Dalhauti-com. Carligele, jud. Vrancea.

Mersul cu bicicleta chiar este un sport frumos si nu am ezitat deloc in a-i cumpara fetitei mele o bicicleta chiar de ziua ei cand a implinit 3 ani. P1090306Normal ca anul acesta ne-am plimbat insa nu in tandem intrucat nu am curaj sa o las sa ma urmeze pedaland, dar abia astept ca anul viitor sa plec la plimbare cu fetita mea ambii pedaland la propriile biciclete. Nici nu-mi pot imagina intensitatea satarilor de bucurie si placere atunci cand voi pedala alturi de fetita mea.

Parca gandindu-se la mine Coca-Cola a lansat binecunoscuta campanie Bicicleta Rosie si ofera prin intermediul a 5 bloguri cunoscute si indragite pentru atentia pe care o acorda activitatilor sportive si nu numai, cate 4 biciclete celor care-si vor dovedi dragostea fata de ciclism si miscare. Fiecare blogger are o tema pentru cei care se vor inscrie pe lista doritorilor de biciclete si asta nu poate fi decat o aventura placuta .

Eu chiar imi doresc sa castig o astfel de bicicleta intrucat s-ar asorta numai bine sotiei mele, Iuliana si aceasta ar putea sa ne insoteasca in plimbari si astfel vom avea o famile-echipa completa numai buna sa starneasca ambitia altor oraseni determinandu-i sa-si achizitioneze biciclete si sa le foloseasca in familie mereu.