Altele

Sunt membru Lyoness !

DSC_0039
La invitatia unui amic am fost de acord sa ma inscriu in comunitatea membrilor Lyoness si am primit cardul care este instrumentul necesar in vederea obtinerii avantajelor materiale urmare a cumparaturilor efectuate. In aceasta lume a cardurilor de fidelitate care acumuleaza puncte si stelute care ulterior pot fi folosite in reteaua magazinului emitent al cardului pentru achizitionarea de produse, conceptul Lyoness” este o evolutie clara si incontestabila!

Din pacate la momentul obtinerii cardului, amicul meu nu mi-a furnizat prea multe informatii si am lasat cardul in portofel fara a-l folosi. Cu ocazia acestei campanii de pe blogawards.ro mi-am adus aminte ca am un avantaj fata de alti cumparatori de bunuri si servicii, dar nu am beneficiat de el. Ca urmare am inceput sa studiez oportunitatea Auto Cashback Lyoness” direct de la cea mai buna si de incredere sursa, de pe site-ul propriu Lyoness!

Astfel am aflat ca acest concept Lyoness este prezent in 33 de tari europene si in foarte multe tari de pe toate continentele acoperit peste 3,3 milioane de membri!

Zilnic facem cumparaturi, dar in fiecare zi cumparam ceea ce ne trebuie, iar acest lucru se repeta ciclic ajungand ca la final de luna sa cheltuim tot venitul. Urmand pasii prezentati orice membru poate beneficia de bonurile valorice originale sau bonurile valorice de cumpărături Lyoness Store care pot fi primite lunar, avantajele programului fiind clare :

  • Expedierea lunară a bonurilor valorice, de la partenerul comercial preferat
  • Modalitate de platăsimplă și sigură
  • Administrare transparentă
  • Plăți constante în contul dumneavoastră bancar

Cu ocazia cumparaturilor urmatoare voi incepe sa profit de programul Lyoness si va voi putea furniza mai multe detalii si de ce nu un raport cu privire la valoarea totala a castigului material.