Din Focşani

Star Wars : The Force Awakenes

Star Wars : The Force Awakenes 2015 3D review!

Am început această zi într-un mare fel : de la ora 00:01 am pășit în sala de la Happy Cinema Focsani, din incinta Focșani Mall ( la Carrefour ) și am fost la premiera națională a filmului : Star Wars : The Force Awakenes ! Chiar de la început vă mărturisesc faptul că nu am văzut niciuna dintre ecranizarile anterioare și nu credeam că o să/mi placă deoarece nu știam istoria confruntărilor și subiectul filmului, așa că acesta nu este un motiv de a nu merge la film. Am înțeles acțiunea filmului, am făcut legătură cu acțiunile episoadelor anterioare și acest lucru m-a determinat să-mi propun să le văd și pe acelea.

Filmul pe parcursul celor 136 de minute este foarte captivant, ține spectatorul racordat la acțiune și îi oferă câte un respiro prin unele replici și faze haioase. Efectele 3 D sunt bine venite și dau un mare plus peliculei aducând de multe ori privitorul în mijlocul acțiunii. Pentru că nu vreau să vă povestesc filmul ci doar să vă trezesc interesul o să vă spun că acțiunea „are loc la 35 de ani de la evenimentele din episodul VI al francizei. O nouă aventură intergalactică şi o nouă răfuială între Imperiu şi forţele Rezistenţei, conduse de Poe Dameron (Oscar Isaac), va avea loc. Kylo Ren, personajul negativ interpretat de Adam Driver, face promisiunea de a termina ce a început Darth Vader. De partea cealaltă a baricadei sunt Rey (Daisy Ridley) și Finn (John Boyega), care vor găsi un ţel după întâlnirea cu Han Solo (Harrison Ford). „Trezirea Forţei” din titlul filmului e un comentariu direct la evoluţia celor doi protagoniști.”

Filmul provoacă o gamă largă de emoții spectatorului și vă asigur că are o acțiune greu de anticipat și unele întâmplări total surprinzătoare pentru un suspans ce trebuie respectat astfel. Cred că va fi foarte premiat de către juriile de specialitate și vă doresc să puteți ajunge să vedeți acest film deoarece e bine să vezi filme de Oscar :D.

Cel mai important este că și pe viitor ne vom bucura de Star Wars întrucât se deschid oarecum porțile unui nou film 😀 !

 

Astfel particip la concursul: „Fii blogger cinefil si castiga”.

Vizionare plăcută!