Altele

Si copilul merge cu masina!

Îmi aduc aminte, râzând, că în urmă cu 2 ani căutam foarte interesat un scaun special pentru a-mi lua fetița cu mașina în condiții de maximă siguranță. O perioadă am găsit soluția cea mai obositoare posibilă, cea mai enervantă, cea mai neindicată și o să vă spun care a fost aceea tocmai pentru a evita ca și dvs. să comiteți același tip de greșeală : am folosit scaun împrumutat cu ziua sau cu plimbarea de la prieteni de familie care nu aveau nevoie în zilele în care-mi trebuia mie. Nu vă mai spun că am consumat foarte mult combustibil ducându-mă să iau ori să returnez scaunul, dar o să vă spun că am reușit de câteva ori să nu pot face o plimbare auto deoarece posesorii scaunelor aveau nevoie de ele și nu le putea împrumuta.

După o a treia situație în care nu am făcut rost de scăunel am decis, văzând că e un lucru foarte important, util și de folosință îndelungată, să cumpăr propriul scaun auto copil și să nu mai deranjez alte persoane. Acum, după atâta timp, situația nu poate decât să mi se pară hazlie și nu pot să cred că mai există persoane care să se procedeze așa cum procedasem eu. Dar iată că vă prezint în fotografia alăturată și ce scaun auto am luat pentru Daria, scaun pe care-l am chiar și acum și-l folosim mereu întrucât are poate fi folosit până la o greutate a copilului de 18 kilograme.

Magazinul online Smart Baby, oferă doritorilor o gamă vastă de produse de calitate destinate uzului copiilor noștri în diferite stadii ale dezvoltării lor pătuțuri, cărucioare, premergătoare, scaune auto, triciclete etc. Modalitatea de a cumpăra online aduce beneficiul timpului redus necesar cumpărăturilor precum și acela al lejerității și ușurinței de efectuare. Plata produselor comandate se realizează ramburs odată cu primirea coletului, iar acest magazin respectă prevederile legale privind dreptul de returnare al produselor de către cumpărători, dar pentru că provin de la surse autorizate de către producători și pentru că au calitatea garantată, aceste produse indiferent de categoria din care fac parte nu vă văr da motive reale de returnare.

Alege Smart- alege calitatea nu e doar un slogan al magazinului online Smart Baby.ro, ci este o realitate de care sper să vă convingeți cât mai rapid!