Altele

Shakespeare School vă aduce engleza!

          Shakespeare School, este pentru bucureșteni cea mai facilă modalitate de a învăța limba engleză, iar pentru copii este îmbinarea perfectă dintre educație- învățământ – joacă și distracție ! Shakespeare School organizează cursuri pe diferite segmente de vârstă ( copii peste 4 ani, adolescenți, tineri până la 25 de ani ) personalizate și prin experiența de peste 10 ani garantează rezultate deosebite în procesul de învățare a limbii engleze!

            Blogalinitiative mă întreabă cum am învățat engleza, iar eu răspund că nu am învățat-o ! Pentru mine limba engleză nu a fost o atracție deosebită în timpul școlii și pot spune că am neglijat-o tratând-o ca pe o materie oarecare fără să conștientizez necesitatea exprimării în limba engleză ! Cu toate astea sigur nu aș muri de foame în Anglia în fața magazinelor, m-aș descurca să comand un pic de mâncare, chiar dacă ulterior de la atâta vorbit aș avea febră musculară……….. la mâini 😀 !

               Limba engleză este un punct slab pentru mine și asta se datorează sistemului de învățământ deoarece în clasele V-VIII de gimnaziu am avut câteva cursuri de engleză și franceză, eu am neglijat engleza și am marjat pe franceză fiind chiar bun iar la liceu am făcut doar engleză pe care am învățat-o doar pentru a-mi asigura media minimă pentru absolvire deoarece profesoara m-a ignorat din start întrucât aveam un nivel mic de cunoaștere a limbii engleze !