Altele

Şcoala în noua epocă…….

Cazul elevei cl. a XII-a de la Colegiului Tehnic „Gh. Bals„ Adjud a ajuns şi la Tv, mai exact la Antena 1 , dar discuţiile au mers spre latura de scandal şi anume dacă eleva e sau nu o ” panaramă” cum a fost numită!
Pentru cine nu ştie: eleva, care are media peste 9,50, în vara acestui an a născut un copil făcut cu un om căsătorit (şi având acasă alt copil) iar dirigintele ei ( un cunoscut prof. de română şi scriitor) a îndrumat-o să se mute la altă clasă ori la seral. Tânăra s-a împotrivit, iar I.S.J. Vrancea prin Consiliul Profesoral al liceului, a luat decizia de a stinge conflictul : l-a mutat pe diriginte la altă clasă. Acum colegii elevei mămici refuză mutarea dirigintelui şi nu mai vor să intre la cursuri.
Peste drama trăită de eleva mamă în cadrul şcolii trebuie păstrată şi rezolvată o singură întrebare : Cum să continue eleva-mamă studiile fără a bulversa prin scandal activitatea colegilor ei?
Părerea mea : Să meargă la seral unde şi cartea e mai ” uşoară” ( dacă vrea poate învăţa în plus) şi are timp de alăptat şi îngrijit copilul !
Sunt curios ce părere aveţi voi !