Altele

Sambata mortilor- Ziua Recoltei pentru cersetori

Astazi Focsaniul  a fost invadat, dar nu de hoardele pagane de tatari sau turci ca-n alte vremuri, ci de valurile de cetateni din orasul fantoma Marasesti. Cetatenii manati de acasa in echipa completa de la cel cu țâța-n gura pana la cel mai in varsta  au asediat bisericile si scarile blocurilor din Focsani desfasurand cea mai placuta meserie a lor – cersitul!

Nu vorbesc de oamenii din Marasesti pentru ca as jigni multi oameni care nu se preteaza la cersetorie, dar cei din fotografii se recunosc si singuri si stiu ce au facut astazi toata ziua 😀 !

Imaginile sunt mai mult decat graitoare, dar sfatul meu este sa nu mai dati curs cersetoriei, sa nu va mai indurati de ei si poate astfel nu vor mai veni de la Marasesti. Nu sunt fara inima, din contra chiar nu-mi doresc sa faca foamea ca animalele neingrijite prin tigania lor -Modruzeni- dar cred ca aceasta activitate de ajutorare ar trebui organizata de catre autoritati si aceste bunuri sa le fie duse acolo in maghernitele lor.

Oricum NU DATI BANI CERCETORILOR indiferent ca ei sunt dati unor copii trimisi la inaintare de parintii fara suflet sau direct cersetorilor adulti care provoaca oamenilor onesti compasiune prin povestile lor inventate, intrucat acesti bani se duc in cea mai mare parte pe bautura alcoolica, tigari si nelipsita cafea.

DSC_0830

DSC_0815

DSC_0819

DSC_0820

DSC_0825

DSC_0828