Altele

Produse naturiste Calivita !

        Nu sunt un sportiv, nici un trai de viață sedentar nu pot să spun că am , dar mă laud cu niște rezultate la analize dezastruoase ! Un nivel al trigliceridelor și al colesterolului sărit de marja superioară acceptată de către știința medicinii fac din mine un candidat bun pentru dovedirea unor afecțiuni al căror nume nici nu vreau să-l pronunț! Acest lucru este mai vechi, am avut aceleași rezultate și la analizele din toamna anului 2012 și atunci primisem un tratament de la un medic de la ”interne”, tratament prescris pentru 3 luni în vederea scăderii colesterolului și din care îmi aduc aminte doar de silimarină, dar din care am urmat doar 1 lună și mi-a trecut teama, din păcate. Nu am uitat situația analizelor și în această primăvară am urmat o cură de detoxifiere cu produse naturiste, însă rezultatele analizelor au fost aceleași ca anul trecut! Ulterior am aflat că instituțiile statului au declanșat o anchetă la firma de la care am cumpărat produsele pe motiv că produceau neautorizat, în condiții de igienă precară, fără a respecta compozițiile ba chiar ”uitând” să pună toate componentele precizate pe etichetă! Așa da țeapă , și cu banii luați și nevindecat !

             Această întâmplare m-a determinat să mă întorc cu fața către calitate, către produse testate, provenite de la producător cu experienț și vechime pe piața medicamentelor naturiste și am descoperit altceva.

Produsele descoperite sunt atestate  și prezintă avantajele de a fi 100% naturale, nu au efecte secundare și nu induc dependență, nu conțin sare, zahăr conservanți, coloranți sintetici și sunt obținute pe cale naturală prin presare la rece păstrând calitățile unice ale preparatelor naturale ! Mânat de aceste asigurări oficiale ale calității m/am decis să-mi cumpăr produse naturiste pentru scăderea colesterolului și am găsit  – 90 de tablete la un preț imbatabil cu acțiune directă pentru prevenirea bolilor cardiovasculare, prevenirea infarctului miocardic, scăderea colesterolului rău și a nivelului trigliceridelor!

 

Soția mea a tras cu ochiul la ce butonam și mi/a spus să mai comand și un flacon de pentru a-și întări sistemul imunitar.