Altele

Prima bicicleală …

Pentru că vremea s-a stricat  și pentru că mâine sunt de serviciu și nu-mi pot onora o promisiune, m-am hotărât să mă fac de rușine referitor la startul sezonului de pedalat pentru mine.

În urmă cu o săptămână, pe 01.03.2015 am decis să-mi scot bicicleta din oraș și să fac o tură demnă de dorința strânsă în atâtea luni de inactivitate. Eram sigur că o să fac o tura de 40-50 de km, dar s-a întâmplat să mă simt trădat de puteri, fizicul nu m-a ascultat și am întors în prima localitate întâlnită- Câmpineanca. Pentru a-mi spăla rușinea am mai prelungit drumul spre casă pe bulevarde prin Focșani și chiar pe la Gară hotărât fiind să nu spun nimănui eșecul, dar să ies peste o săptămână. Iată că mâine sunt de serviciu și nu pot ieși așa că am decis să mă pedepsesc făcând publică ratarea mea. 😀

Vreau să cred că anul acesta voi reuși mai multe ieșiri  cu bicicleta și că voi bifa două ținte ratate anul trecut – 2 trasee destul de solicitante: Un drum la Vintileasca la lac și unul până sus la Releu la Odobești !

DSC_1913Spor la pedalat tuturor !