Altele

Omul a plecat, dar a fost confundat !!!

Ieri la ora 08, m-am urcat cu sotia in masina cumnatilor si am plecat in Italia. Nu, nu am o stare materiala mai buna decat a semenillor, ci am profitat de o ocazie ” CADO „ (dupa cum suna o reclama italiana) transport, cazare, mancare si buna dispozitie gratis. Am fost placut surprins de starea infrastructurii din tarile tranzitate, dar asta e o problema ce necesita multe unghiuri de abordare asa ca trec mai departe.
In vama, fata mea de bandit predispus la comiterea de trafic cu arme, droguri, dar si produse mai periculoase carne, tuica,vin ( singurele de care am fost intrebati) mi-a adus tot cado un control , dar nu de rutina ci la bagaje, iar ungurul a facut cunostiinta cu perechile de chiloti si toate hainele noastre care abia au mai incaput in masina dupa ce au fost rascolite.
Dupa ce am intrat in Italia, ni s-a semnalizat o problema la masina si am sperat sa mai mergem inca 80 km pana acasa, dar nu a fost asa, masina s-a oprit pe autostrada. La fata locului a venit „Politia stradale” (rai nu gluma ) si tot eu am iesit negativ in evidenta pentru ca vorbeam romaneste si cu mare accent pe limba gimnastica iar pana la urma am fost scosi in prima comuna, 5 km=100E si abandonati intr-o parcare. Italienii de la blocurile de birouri ne-au vazut si au anuntat „carabinieri” care au venit tot rai, dar s-au imblanzit si chiar au coborat din masina sa fac eu o fotografie cu masina lor. Pana la urma am ajuns si acasa, la Ponte di Piave, prov. Trevizo cu bine !
A fost zi palpitanta, am fost luat drept infractor, am dat piept cu autoritatile si……………………. astept ziua de maine!