Altele

Între mine și apa mării este ….. Jolidon!

Brrrr, ce frig esteeeee! S-a gândit ea, biata iarnă, că e alungată prea repede și că locul ei este printre noi, printre oameni fapt pentru care a revenit spre surprinderea noastră a tuturor ! Nu-mi pare rău că a revenit iarna, îmi pare rău că venind printre oameni nu s-a gândit să se umanizeze, să o putem suporta! I-ar fi stat mai bine dacă venea cu zâmbetul pe buze, dacă ne lua în brațe oferindu-ne fiori calzi și nu ”piele de găină” zgribulindu-ne de frig ! Ei, vom trece noi de asta, dar mie acum mi se pare că am prea mult timp până când voi ajunge să mă bucur de cadoul primit.

Acum 4 zile a venit mama din Italia și mi-a dat o cutie de cadou bine împachetată pe care aveam un bilețel cu un mesaj scris manual : Vacanța perfectă ! Încep să deschid pachetul gândindu-mă cum voi cheltui banii plătind măcar o rată la bancă iar cu diferența voi da o fugă prin Moldova pe la mănăstiri timp de 2 zile. După ce am reușit să îl desfac, mulțumindu-i mamei, am găsit un costum de baie bărbătesc, frumos, în 3 culori . Mi-a plăcut cadoul , dar în timp ce l-am luat în mână să-l studiez încă mai speram să cadă niște bani ascunși pentru că în cutie nu mai rămăsese nimic. Mama posibil că mi-a citit așteptările mult prea mari raportate la cadoul primit și mi-a spus :

– Adevăratul cadou este faptul că vacanța de vară vei vedea Marea Adriatică, te vei scălda în ea și vei păși pe nisipul de pe plajă. Toate cheltuielile ocazionate de vacanța de vară le voi suporta eu și tu nu ai decât să te bucuri de 7 zile de răsfăț împreună cu soția și copilul tău pentru că veți veni toți 3 . Normal că mi-a plăcut ideea și imediat ce a venit și soția acasă am început să plănuim vacanța! Am stabilit că ne putem duce la început de vară pentru că în Italia vara e mai timpurie și soarele încălzește mai repede apa mării, iar la revenirea în țară vom putea să ne lăudăm cu bronzul pielii înaintea tuturor 😀 ! De asemenea am căutat pe internet și am reyervat biletele de avion să plătim cât mai puţin.
După ce avântul cu organizarea vacanţei a trecut am revenit la gânduri normale, la treburile familiei iar seara am trecut la culcare. Am dormit fizic, pentru că psihicul, mânat de bucuria întâmplărilor de peste zi nici nu a aţipit ci m-a transformat în reprezentant JOLIDON şi mă aflam într-un mare centru comercial înconjurat numai de femei care-mi solicitau diferite mărimi de costume de baie pentru a le proba cu ocazia sărbătoririi a 20 de ani de activitate pentru JOLIDON. Abia făceam faţă solicitărilor deoarece într-o mână aveam şi un microfon la care trebuia să relatez date exacte despre companie, istoricul ei, intenţii pentru viitor! Astfel am vorbit la microfon tare, răspicat şi hotărât pentru a fi auzit de toţi că JOLIDON este de loc din Cluj Napoca şi s-a impus prin profesionalism ca fiind lider incontestabil al pieței românești de lenjerie și costume de baie, devenind și unul din jucătorii importanți ai pieței internaționale deoarece produsele JOLIDON se găsesc în multe ţări europene  – Austria, Cipru, Malta, Italia, Franța, Elveția, Belgia, Slovenia, Croația, Ungaria, Rusia, Germania, Polonia, Letonia, Rusia, dar și în SUA, Canada, sau Japonia ori Africa de Sud, Liban și Israel. Nu am uitat să precizez că din anul 2012, JOLIDON a lansat magazinul on-line care a prins repede la clienţi deşi în 2009 produsele Jolidon se găseau în peste 1400 de magazine şi 87 de magazine proprii, practic în toată țara.
În timp ce vorbeam şi mă agităm prin faţa mea au început să curgă râuri de fete îmbrăcate în costume de baie pe care chiar eu le dădusem şi atunci am început să caut perechea costumului meu de baie, transpirând de ceea ce-mi vedeau ochii: .
La un moment dat am fost adus la realitate de fiorul rece al unei revederi : O găsisem !

Această postare participă la etapa 10 din cadrul Superblog Spring 2013!