Altele

Geoană în judeţul PSD-ist

Astăzi s-a blocat Focşaniul cu bulevardele lui ca nişte străzi de înguste întrucât orăşelul , capitală de judeţ, a primit vizita candidatului la funcţia de preşedinte al României, Mircea Geoană.
Blocajul s-a datorat sutelor de autobuze şi microbuze care au adus simpatizanţii şi susţinătorii P.S.D. din toate localităţile judeţului .
Mijloacele de transport aveau la parbriz inscripţie cu numele localităţii pentru ca oamenii să nu greşească la îmbarcare, şi ceva mai curios, parte dintre ele erau înmatriculate cu nr. roşii pe jud. Buzău, sau aveau nr. de Bucureşti.
Asta înseamnă că Dan Ni(MI)ca, prezent şi el în staful electoral, cel mai slab ministru de interne, la egalitate cu Gavril Dejeu, a avut dreptate când spunea că nu mai sunt autobuze de închiriat! Până la urmă s-a descurcat !
Discursul de început a aparţinut gazdei Marian Oprişan care a răguşit repede datorită aplombului prea mare cu care a început !
A vorbit şi Geoană, a început si ploaia, oamenii au plecat pe rând înainte de a pleca candidatul şi mulţi odată cu Geoană, iar trupa Romania a rămas să incingă oamenii cu un recital. Din cauza ploii mărunte şi dese susţinătorii sau rărit şi deşi mai erau aproximativ 500 de oameni pupincuristul P.S.D. Octavian Ursulescu spunea ” Suntem 30.000 de oameni…. etc.”
Pot spune că s-au adunat vreo 8000 de oameni, scena avea patru feţe, iar pentru a nu se răni participanţii s-au acoperit fântânile şi sanţurile din Piaţa Gării cu poduri din scândură! De ce la Festivalul Vinului nu au fost acoperite, fiind un real pericol pentru sutele de oameni ameţiţi de aburii alcoolului ?
P.S.D. nu a avut susţinere divină şi ploaia a făcut ca adunarea lor electorală să devină un fiasco total !
Una din imaginile postate îl arată pe Octavian Ursulecu vorbind celor „30.000 susţinători”. Se poate constata câţi au fost şi câţi susţinători au rămas comparând fotografia în care pe proiectoare era în timpul discursului Marian Oprişan şi cea cu Octavian Ursulescu ( după retragerea staffului PSD) şi cei „30.000” (sîc) de psd-işti + pc-işti că şi ei trebuiesc număraţi! 😀