Altele

Filme 3 D la Arena Mall Bacau

La sfarsitul saptamanii trecute am fost impreuna cu fetele mele si familia unui prieten la Arena Mall Bacau impinsi de promisiunea unor reduceri substantiale la articole de imbracaminte si de dorinta de a mai schimba peisajul. Cum nu am rabdare infinita sa „iau la mana” fiecare hainuta din fiecare magazin am decis ca nu ar fi gresit daca as intra in sala sa vad un film impreuna cu fiica mea. Ajunsi la bilete am constatat ca e cazul sa fac o concesie si sa intru la un film de desene animate pentru fetita mea de 3 ani si 8 luni si sa renunt la filmele cu nominalizari la Oscar prezente pentru redare. Singurul film de desene animate era „Regatul de gheata” , film 3 D si cu toate ca nu mai vazusem anterior filme 3D nici eu nici Daria am decis sa intram. Ne-am primit ochelarii speciali la intrare si deja ma gandeam ca nu voi sta prea mult deoarece daria se va speria de efectele 3 D si va cere sa plecam. Cand ne-am pregatit de film am constata ca prima problema era alta si anume dimensiunile universale ale ochelarilor care nu se puteau fixa pe fața fiicei mele  si îi cadeau mereu. Am coborat la intrare si am solicitat ochelari pentru copii dupa ce m-am chinuit fara a reusi, sa-i leg cu niste fasii de plastic si sa-i fixez pe capul fiicei. Am primit raspunsul ca nu exista marime mica si toti sunt ochhelari ”universali” asa ca m-am intors nemultumit la locul meu.

Pe durata filmului am tinut fetita in brate si cu ambele maini i-am tinut ochelarii sa poata viziona si ea filmul, numai vizionare nu a fost pentru mine ! La sfarsit aveam sa constat ca i-am tinut prea apasat ochelarii si vreo 2 ore Daria a stat cu semnele presiunii exercitate de ochelari pe nas!

Scopul articolului nu a fost acela de a ma lauda, nici acela de a ma face de ras pentru ca pana pe 18.01.2014 NU AM VAZUT FILM 3D , ci acela de a ma intreba si de a incerca sa aflu raspunsul :

Cum e posibil ca la un film de desene animate 3D , destinat copiilor sa nu existe posibilitatea ca acestia sa aiba conditii bune de vizionare cu ochelari pe masura lor ? Nu cumva e o problema de lipsa de bun simt fata de clienti ?

DSC_0850