Concurs

Faci cadou, dar te bucuri si tu de el…..

     In ciuda frigului de afara, eu am transpirat zilnic in timp ce cautam prin magazinele din Focsani un cadou potrivit pe care sa-l pot oferi dragii mele sotii. Nu e o alegere usoara, pentru ca de Sfantul Valentin am imprumutat obiceiul americanilor de a ne impartasi dragostea fata de persoana pe care o iubim, fie ca suntem adolescenti recent indragostiti, fie ca dragostea serbata numara mai multi ani, sau chiar zeci de ani, fapt pentru care cadoul oferit are o incarcatura mai mare decat alte cadouri. Femeia iubita trebuie zilnic sa simta, prin atentia ce i se ofera, ca este speciala si bine ar fi ca in fiecare zi sa primeasca macar o floare. Cu aceste ganduri am cutreierat magazinele si nu mi-a atras atentia nimic  special, revenind la domiciliu cam suparat.
Acasa mi-am amintit discutia colegelor mele de la serviciu, din pauza de masa cand credeau ca eu sunt plecat din birou. Acestea vorbeau despre lenjerie de dama laudand marca axami.  Toate se declarau incantate de calitatea produselor, de felul in care se aseaza pe corp de parca ar fi fost facute la comanda, iar d-na Maria in ciuda varstei inaintate si a kilogramelor acumulate se lauda ca a cumparat lenjerie intima marimi mari  si e foarte multumita. Manat de curiozitate am deschis calculatorul si imediat am gasit magazinul online de lenjerie axami si sute de posibile cadouri. Cel mai mult am fost impresionat de categoria babydoll unde sunt prezentate peste 25 de modele confectionate din materiale de cea mai inalta calitate, de la dantela venetiana la broderie rafinata si tulle delicat. In culori fermecatoare si cu design-uri sofisticate, babydoll-urile de lux marca Axami sunt create special pentru femeile rafinate si senzuale, elegante si seducatoare care apreciaza calitatea in viata lor in fiecare aspect, inclusiv cand vine vorba despre lenjeria sexy. Am ales un model foarte frumos si astept sa-mi fie adus acasa intrucat am comandat si un slip brazilian beneficiind de transport gratuit deoarece valoarea cadoului este mai mare de 200 lei.
Acum, dupa ce am gasit aceast cadou, stau si realizez ca mai inspirat nu puteam fi, o floare sfarseste uscandu-se, o prajitura aduce stresul kilogramelor, dar de o lenjerie fina si frumoasa se bucura ambii parteneri si imi permit sa va ofer sfatul meu de a lua in calcul un asemenea cadou de la Axami.

Cu acest articol particip la campania Lenjerie Axami, descoperita pe BlogAwards!