Altele

Du-te la BUZZ!Camp

                                                          Aflat la a 10-a editie, evenimentul BUZZ!Camp urmareste crearea unui mix de dezvoltare personala si orientare in cariera tinerilor antreprenori. Pentru a putea participa la eveniment, doritorii trebuie sa se inscrie folosind formularul de la pagina BUZZ!Camp daca se incadreaza in limita de varsta 18- 26 ani, daca sunt studenti, masterand sau proaspat absolventi, daca vor sa investeasca timp in dezvoltarea proprie si vor sa cunoasca mediul organizational din Romania. Precizez ca participantii sunt alesi in baza CV-ului si a formularului de inscriere putand sa-si aleaga conferintele si workshop-urile la care vor sa participe. Evenimentul se va desfasura in mai multe orase din tara ( 5 zile vor fi rezervate doar Bucurestiului ) si chiar la Chisinau, iar prezenta speakerilor internationali este un motiv in plus pentru a nu fi ratat evenimentul. Webinariile BUZZ!Camp organizate o ora si jumatate timp de 5 zile va fi posibilitatea oferita de organizatori pentru ca doritorii sa afle informatiile pe care le cauta de la reprezentantii companiilor de top, indiferent unde s-ar afla fiind modul cel mai elastic prin care se poate manifesta evenimentul.

                                                      Dupa cum se poate vedea orase importante din tara vor gazdui acest eveniment si exista posibilitatea doritorilor de a participa chiar in orasul cel mai apropiat. Va mai spun ca locurile la conferinta sunt limitate dupa cum urmeaza : 300 de locuri la conferinte, iar la workshop-uri maxim 100 de locuri. Participantii fiind selectati in baza informatiilor din formularului de inscriere si a profilului workshop-urilor. Pentru ca este un eveniment cu participare gratuita si pentru ca are calitatea de a ajuta in dezvoltarea personala sigur este un eveniment care va avea multi participanti, iar eu indrum pe oricine se incadreaza in publicul tinta sa se inscrie. Participantii la eveniment primesc cele mai bune sfaturi de cariera si primesc informatii despre oportunitati de voluntariat si internship-uri, afland despre proiectele care contribuie la cresterea si  dezvoltarea personala putand sa interactioneze cu reprezentantii companiilor traineri de top, vedete si role models. Ghidul BUZZ!Camp pus la dispozitie pe site ofera si alte informatii necesare.

                                                In timpul existentei noastre suntem obligati sa consumam resurse de timp si bani pentru a ne dezvolta iar eu chiar am facut acest lucru cu toate ca neavand posibilitatea de a primi niste sfaturi si indicatii corecte, m-am limitat la a fi autodidact si de multe ori am dat chix.

NU RATA MANA CARE TI SE INTINDE !