Altele

De Crăciun vom avea Guță

Astazi am butonat un pic telecomanda televizorului dupa ora 17:30 bucuros ca am scapat de stirile cu prea multi morti- sinucigasi ori accidente mortale atat rutiere cat si casnice. Bucuria mi-a fost de scurta durata pentru ca la Maruta am gasit fata lui Guță 😀 ! Nicoleta se plangea ca tatal ei o ignora si nu a ajutat-o toata viata ( sa mori tu , zburatoare ? ) . Nu stau mult si din 2 apasari am poposit la Simone Gherghe(F) care lupta cu alta cauza de interes national : una dana care spunea ca a stat in concubinaj cu acelasi Guta, isi vorbea de rau fostul. Hopaaaaaa, a venit Bahmuteanca – sunt salvat ca asta aduce barfe mai interesante! Intra batuta cu pliciul in actiune si îi face niste trante verbale Danei de parca spuneai ca s-a desteptat Adriana pana cand incepe sa-l laude pe Guta ca e baiat cu bun simt si iubitor. Ba mai mult ca ea a inregistrat o emisiune cu manelistul si noua lui achizitie- o bombastica numita de fraieri Beyonce de Romania – si ca cei 2 porumbei se giugiuleau in pauza de filmari! Ce te-ai fi bagat Adriano si tu in balele lor sa te lingi la bot cu semenii tai !

Bomba abia acum vine – emisiunea cu retarzii pupaciosi va fi difuzata exact in ziua de Craciun – sa se delecteze tot romanul si sa invatam ce-i dragostea de la un urangutan cu nenumarate femei la activ si copii aruncati din poala in poala !

Bine ca sunt de serviciu in ziua de Craciun , panaramele dracului !

Pentru a nu incheia in termeni negativi , citesc in Libertatea – ziarul casa a mondenilor 😀 , ca Nicoleta a plecat di platou in injuraturile lui tătâne-su si l-a lasat pe Maruță prost cum a devenit de ceva timp si cu buza umflata. Bravo, draga, ai sanse sa te civilizezi dar sa nu te grabesti sa nasti ca nu e sigura schimbarea ta !