Sport

Concurs pentru ciclisti !

Asociatia sportiva „VELOPOWER” este adepta „promovarii mersului pe bicicletă în general, privit ca mijloc de recreere, mijloc ecologic de transport şi mijloc de afirmare pe plan sportiv la nivel de amatori (competiţional), organizarea şi practicarea ciclismului, cu precădere a ciclismului montan şi de şosea, promovarea alergării de anduranţă indiferent de teren (montan, urban, sală, stadion) şi obţinerii unor rezultate pe plan naţional şi internaţional din participarea la concursuri, precum şi dezvoltarea durabilă şi protecţia mediului, implicarea socială în aceste domenii, promovarea tineretului şi dezvoltarea societăţii civile” dupa cum se mentioneaza pe site-ul VELOPOWER.RO.

In spiritul acestui ideal asociatia si-a propus un motto inconfundabil si foarte sugestiv „NE PLACE VERDE!” motto care indeamna la respect si dragoste fata de natura.

Sunt convins de faptul  ca prin activitatea asociatiei, acest motto se va intipari pe buzele si in sufletul tuturor celor care vor dori sa ni se alature ca membri sau ca mod de a rationa, pentru ca in final mersul pe bicicleta sa devina un stil de viata.

In ziua de 28.09.2013, asociatia cu sprijinul unor sponsori si parteneri organizeaza cu plecare din orasul Panciu un concurs ciclistic adresat tuturor doritorilor, cu participare pe categorii de varsta, conform regulamentului bine stabilit. Taxa de inscriere este 50 lei de persoana insa pentru grupuri de cel putin 5 persoane se reduce la 35 de lei iar regulamentul interzice inscrierea in ziua concursului.

Participarea la acest concurs trebuie sa fie privita ca un nou motiv de eliberare din stresul cotidian, o gura de sanatate pura pe care aerul curat  si peisajele deosebite cea mai frumoasa zona viticola si prezona Muntilor Vrancea o produc.

Eu nu voi putea participa datorita programului  rigid pe care-l am la serviciu, dar pentru concursurile viitoare organizate sau sustinute de aceasta asociatie sportiva voidepune orice efort pentru a fi prezent.

Sa castige cel mai bun!