Carte

Bărbați și alte catastrofe- Kerstin Gier

             Fiind înscris în campania vALLuntar , care constă în lecturarea a două cărți oferite de Editura ALL și publicarea recenziilor pe propriul blog sunt în măsură să public a doua recenzie și vă invit să lăsați un comentariu deoarece este mare nevoie: La fiecare 15 comentarii pe blog la recenzia cărții, Grupul Editorial All,  sprijinit de ROMSILVA va planta 1 arbore!

               A doua carte citită în cadrul acestei campanii este ” Bărbați și alte catastrofe” – Kerstin Gier și a fost modul prin care am mai intrat în contact cu mintea femeilor , sâc ! 😀

              În carte sunt este povestitî o parte din viața tinerei Judith, viață care o nemulțumește deoarece partenerul de viață, mult sub condiția ei mentală, o neglijează iar încercările de a-și îmbunătăți starea materială printr-o slujbă urmare a studiilor nu are sorți de izbândă!

              Autoarea vrând să arate și alte modele de bărbați catastrofă atribuie 3 tipuri de ”catastrofe” celor 3 prietene ale lui Judith. Astfel că una trăiește alături de un gurmand ahtiat după creier de iepure, bogat dar cam avar, alta este înşelată sub propriile priviri și se va răzbuna :D, iar cea de-a treia are parte de tipul bărbatului  lăudăros- priceput la toate și absolvent a multor cursuri !

                Norocul va veni și de partea lui Judith care luptă cu invazia de coşuri şi puncte negre după multe întâlniri -catastrofă!

                E o carte bună pentru femei care sigur se simt mai bine decât bărbații când o citesc, iar dacă bărbații știu că nu se încadrează în cele 4  tipuri de partener catastrofă ar fi bine să ofere consoartei cadou această carte aflată în oferta de beletristică a editurii ALL ! 😀 horoscop zodia leu