Concurs

Avantajele găzduirii plătite şi a domeniului propriu

          Am început să mă gândesc să trec la etapa următoare a existenţei blogului meu şi anume la un domeniu propriu, personalizat care să mă evidenţieze, na c-am zis-o ! Am studiat problema, am cerut îndrumare şi am ajuns la următoarele concluzii, dar rogu-vă  completaţi-mă, corectaţi-mă şi învăţaţi-mă :

1. Vreau domeniu web hosting de la NAMEBOX şi vă invit şi pe voi să procedaţi la fel deoarece Namebox oferă suport tehnic 24/24 ore şi uptime garantat de 99,9%.

1.      2.  Un domeniu propriu arată mult mai profesionist decât un subdomeniu.

2.       3.  O găzduire proprie îţi oferă şansa de a „te juca” mai bine cu WordPress-ul. Pe o găzduire proprie poţi experimenta orice şi poţi modifica ce vrei tu la blogul tău. Astfel ţi se oferă şansa să instalezi o mulţime de plugin-uri care să-ţi facă blogul mai bun şi te lasă să instalezi ce template WordPress vrei, ca blogul tău să arate mai bine, iar dacă eşti priceput, îţi poţi face propriul template.

3.     4.  Un hosting plătit îţi oferă acces la cPanel, iar de aici poţi vedea statistici detaliate despre blogul tăul (prin Awstats) sau îţi poţi face backup la blog mult mai uşor şi mai sigur decât în cazul în care ai un blog pe o platformă gratuită.

4.     5. Dacă ai un domeniu propriu, poţi lucra mai uşor la brand-ul personal. Un domeniu propriu arată mai bine dacă este scris pe afişe şi pe bannere şi e mai uşor de reţinut.

5.       6. Când plăteşti pentru un lucru, în cazul în care ceva nu merge bine, poţi protesta (primeşti factură pentru serviciile cumpărate şi e ca şi cum aţi fi făcut un contract). Dacă eşti pe o platformă gratuită, oamenii ăia n-au niciun fel de obligaţie pentru tine.

Cu toate că scriu aceasă postare printre ultimii dintre participanţii de la campania Blogawards, am preferat să nu mă inspir de la ceilalţi care ştiu mai multe decât mine şi vă invit pe voi să le citiţi postările pentru a cunoaşte mai multe pe această temă aşa cum şi eu le-am citit !

Doamne ajută să ne găsim pe „.eu” :d