Altele

Autodel.ro

                      Pana acum am avut 5 autoturisme si pentru ca am inceput cu Dacia, de la cele mai vechi si mai ieftine modele pana cand am ajuns la una cu bord CN- fita nu gluma, am gasit usor sa cumpar urmatoarea masina. De altfel nici banii pe care-i puneam diferenta la masina veche nu erau chiar multi atunci cand cumparam urmatoarea masina ceea ce m-a ferit de la a pierde prea multi bani prin aceste tranzactii. Cu toate acestea cand am luat Dacia – zambetul lui Iliescu am simtit un gol mare in buzunare, iar cand am vandut-o am realizat ca am pierdut destul de multi bani. Totusi banii pierduti de mine nu au reprezentat un avantaj pentru cumparatorul final deoarece de la mine a luat-o un om care se ocupa cu tranzactii de masini si astfel i-a mai pus el un 25 % pretului masinii mele. Culmea este ca el a dat-o imediat, iar eu vreo 4 saptamani am alergat cu ea prin targ fara niciun rezultat.

Ma bucur foarte mult ca au aparut acum site-uri specializate pe vanzari de autoturisme si cu siguranta banii nemeritati pe care bisnitarul de masini îi punea la pretul final vor fi o reducere consistenta in pretul vehiculelor. De exemplu eu am descoperit anunturi auto suceava un site foarte bine structurat cu acces facil la informatie, criterii de cautare pentru vehicolul dorit foarte clare si, cel mai important, cu acoperire nationala. In plus anunturile sunt gratuite, iar de promovare se ocupa administratorii site-ului! Exista posibilitatea cautarii unei masini chiar si dupa un judet anume lucru foarte folositor in conditiile in care persoana care doreste sa cumpere un autovehicul sigur va face mai multe deplasari sa vada mai multe masini si sa aleaga ceea ce-i place. Folosirea acestui site specializat cu siguranta are ca repercursiune imediata rapiditatea  distribuirii informatiilor catre mult mai multe persoane asigurandu-se astfel o interactiune imediata intre cumparatori si vanzatori interesati de aceeasi categorie de autovehicul. Site-ul dă dovada de un total obiectivism si ofera informatii necesare atat vanzatorilor cat si cumparatorilor prin articole scrise pe site prin care vanzatorii sunt invatati cum sa-si vanda mai rapid masina, iar cumparatorii cum sa testeze corect si eficient o masina .

                                 Intrucat am in plan sa-mi schimb actualul autoturism, recent am fost prin targul auto de la Focsani si comparand acum preturile din targ cu ale unor masini cu aceleasi caracteristici, dar oferite la vanzare pe site-ul Autodel.ro, constat ca pe site sunt preturi cu 2-300 de euro mai mici, poate chiar partea bisnitarului 😀 !

                                             Pe final pot sa indrum atat vanzatorii cat si cumparatorii de autovehicule sa foloseasca acest site specializat deoarece vor avea ambele parti de castigat prin fixarea unui pret fara suprataxa de ”bisnitar ” !