advertorial din intaplare adevarata!

A inceput sa ma atraga fotografiatul……

                      Astazi am stat acasa si asa cum obisnuiesc in mare parte a timpului liber m-am postat in fata calculatorului si am inceput sa citesc presa, noutatile site-urilor de socializare, etc. cand m-am plictisit am decis sa-mi platesc 2 facturi dupa care sa-mi aranjez folderele cu fotografii in calculator, sa mai triez din fotografii si sa denumesc folderele astfel incat sa-mi fie usor sa gasesc anumite evenimente imortalizate. Nu credeam sa-mi ia prea mult timp aceasta organizare, dar atunci cand au trecut 2 ore am constatat ca mai aveam multe de organizat, asta in conditiile in care in aceste 2 ore chiar mi-am dat silinta sa termin treaba. Concluzia nu este decat una singura- in ultimii ani m-am cam pus pe fotografiat si mai mult ca sigur ceva aptitudini de fotograf sunt prezente la mine deoarece acum, cu ocazia organizarii mentionate, am gasit foarte multe fotografii cu peisaje si cateva instantanee foarte inspirate. Astfel am aflat si motivul pentru care in cele 2 ore nu am apucat sa-mi asez in ordine fotografiile: atras de imaginile imortalizate am vizualizat fiecare folder si mi-am improspatat memoria referitor la evenimentele de peste an. Mi-am mai ”donat ” o ora activitatii programate si reusind sa urmaresc adevaratul scop am terminat ceea ce-mi propusesem. Totusi in gand mi se infiripase deja ideea cea mai noua : Vali – fotograful !

                     Eu am un aparat foto digital, bun pentru nevoi mici, fotografii fara pretentii artistice si mai execut fotografii cu telefonul mobil care beneficieaza de o camera mai buna decat a aparatului foto si are o claritate a fotografiei mai mare. Pentru ca mi s-a infiripat in minte aceasta idee am decis sa incep sa ma consult cu privire la clasificarea camerelor foto profesionale si aprofundand in timp mai mult acest subiect sa reusesc sa iau o decizie perfecta pentru a-mi achizitiona o camera buna, la un raport pret / calitate foarte avantajos. Cautand pe infinitul internet am ajuns pe www.digitalxx.eu – siteul unui magazin online importator direct care vinde camere foto/video profesionale, obiective foto profesionale, accesorii foto/video, laptopuri/ telefoane mobile. Conform propriei prezentari magazinul asigura cele mai mici preturi chiar si negociabile pentru produsele oferite existand zilnic un produs la oferta atragatoare. Nu stiu sa fac comparatii de preturi intrucat nici despre produs nu stiu ce caracteristici sa aleg, insa verificand codul aceluiasi produs ales aleator de la digitalxx.eu am constatat ca intradevar pe acest site beneficieaza de un pret foarte bun comparativ cu pretul de vanzare in alte magazine. Acest lucru m-a determinat sa mai stau pe site si am aflat ca platile se pot face prin ordin de  plata, numerar sau ramburs la primirea coletului cu posibilitatea de verificare a coletului pentru o relatie de maxim profesionalism si seriozitate reciproca pentru cei doi parteneri ai tranzactiei vanzator- cumparator, ceea ce este foarte bine. Garantia produselor comercializate poate fi si de 10 ani, ceea ce ofera incredeere in calitatea lor, iar la produsele second hand poate fi pana la 3 ani.  Mentionez ca produsele second hand provin de la persoane care renunta la aparatura veche nu datorita defectiunilor ci pentru upgrade sau schimb cu un aparat mai performant, lucru foarte interesant dupa cum consider eu.

                     Dupa aceasta prima vizita de lucru pot spune ca am inceput drumul spre transformarea in fotograf, dar am ajuns la prima dilema: nou si mai slabut putand sa-l mai imbunatatesc pe parcurs cu obiective foto profesionale sau second hand, dar cu posibilitati tehnice mai bune ?